3- og 4-hjulede el-scootere

De 3 og 4 hjulede el-scootere findes i alle størrelser - fra de helt små sammenklappelige modeller, der nemt kan tages med i bilen til de store modeller med kabine, der nærmest er en bil i sig selv.

Nogle af de overvejelser du kan gøre dig, før du investerer i en el-scooter er:

  • Hvor langt skal el-scooteren kunne køre på en opladning?  20-40 kilometer på en opladning er det mest almindelige for de gængse modeller, men det kan variere lidt i forhold til, hvilken størrelse el-scooter du vælger.

           Vær opmærksom på, at batterierne yder mindre, når vejret er koldt.

  • Hvilke typer af terræn skal scooteren kunne køre i? Hårdt eller blødt underlag - overvej også, hvor stejle stigninger scooteren skal have motorkraft til at komme op ad. Bor du et sted med mange bakker, eller skal du kunne køre op ad ramper med en vis stigning, anbefales det, at du vælger en model med en motor på 1200 watt eller derover.
  • Skal el-scooteren med i bilen eller med på rejser?  Er det en model, der kan klappes sammen eller en model, der kan skilles ad, du skal se efter. Skal du have el-scooteren med på flyrejse, skal du være opmærksom på, at der skal være certifikat på batterierne for, at de kan medbringes på flyet.
  • 3 eller 4 hjul er også en af de overvejelser, mange gør sig inden de køber en el-scooter.

De 3-hjulede elscootere er som udgangspunkt lettere at manøvrere med og har en mindre venderadius. Men har du brug for meget stabilitet og er nervøs for, at scooteren kan vælte, er det den 4-hjulede model, du skal gå efter.

 

Find din el-scooter brugt her på rehaps og få mere for pengene…