Ganghjælpemidler

Ganghjælpemidler kan være til støtte i større eller mindre grad og kan være den hjælp, der gør det muligt for dig at gå trygt og sikkert. 

Årsagerne til at benytte et ganghjælpemiddel er mange og behovene for støtte vidt forskellige. Du finder derfor mange typer af ganghjælpemidler her i kategorien - alt fra stokke og rollatorer til de mere avancerede gangvogne.

I underkategorierne til denne kategori kan du læse om de mest almindelige ganghjælpemidler. Nogle ganghjælpemidler er let tilgængelige i almindelig handel. Du finder hjælpemidlerne i fysiske butikker og på nettet, hvor seniorbutikker og webshops med salg af hjælpemidler næsten alle har et udvalg af ganghjælpemidler.

De mere specialiserede ganghjælpemidler kræver mere søgen at finde frem til, og ofte skal man kende produktnavn eller navnet på producenten, for at finde frem til en købsmulighed. Kun få webshops forhandler specialiserede ganghjælpemidler.

På rehaps skifter udvalget hele tiden i takt med, at der sættes nye varer til salg. Nogle gange er du heldig at finde lige netop det, du søger og andre gang, må du holde øje med os over en periode, før det rigtige dukker op. Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler på specifikke produkter. Kontakt rehaps

 

Har du et brugt ganghjælpemiddel du vil sælge, kan du oprette din annoncer her