Privatlivspolitik

 

Indsamling af personoplysninger

 

Denne politik om behandling af personoplysninger (”persondatapolitik”) beskriver, hvorledes rehaps.dk indsamler, bruger og videregiver oplysninger om dig, når du bruger vores service. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til rehaps.dk eller som indsamles via rehaps’ hjemmeside – rehaps.dk. rehaps er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til rehaps vedrørende denne persondatapolitik kan ske til mail@rehaps.dk. Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger med andre end som beskrevet i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Indsamling og brug af personlige oplysninger

 

Når du opretter en konto hos rehaps vil vi bede dig om at give os visse personlige oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til, din e-mailadresse, navn, telefonnummer, postadresse mv. (“Personlige oplysninger”). Ved at oprette en konto hos rehaps indvilliger du i, at rehaps som dataansvarlig, indsamler, overfører, lagrer og bruger din personlige oplysninger som beskrevet i denne politik.

 

Logdata

 

Vi indsamler oplysninger, som din enhed sender, når du anvender vores service (“logdata”). Denne logdata kan omfatte oplysninger såsom dit enheds-id, enhedstype, oplysninger om geoplacering, enheds- og forbindelsesoplysninger, annoncedata, de sider af vores service, som du besøger, tid og dato for dit besøg, den tid brugt på disse sider og andet statistik. Derudover kan vi bruge tredjepartstjenester som Google Analytics, til at indsamle, overvåge og analysere denne type oplysninger for at forbedre vores services funktionalitet. Disse tredjeparts udbydere har deres egen politik om beskyttelse for, hvordan de bruger sådanne oplysninger. Vi vil dog aldrig overføre dine Personlige oplysninger til sådanne tredjeparts tjenester.

 

Cookies

 

Cookies er filer med lille mængde data, som kan omfatte et anonymt og entydigt id. Cookies sendes til din browser fra en hjemmeside og gemmes på din computers harddisk. Vi bruger cookies til at indsamle oplysninger. Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller til at angive, når en cookie bliver sendt. Men hvis du ikke accepterer cookies, vil du ikke være i stand til, at bruge dele af vores service. Se cookiepolitik her.

 

Brug af personlige oplysninger, Cookies mv.

 

rehaps forbeholder sig retten til at anvende alle oplysninger indsamlet til statistiske formål. rehaps vil forud for sådan statistiske formål sikre at data anonymiseres, således at de ikke er personhenførbare og dermed ikke længere anses som en personlig oplysning.

 

Udbydere

 

Vi forbeholder os ret til at anvende tredjeparts virksomheder og enkeltpersoner (Databehandlere) til at lette vores service. Brugen af Databehandler vil ofte blive anvendt til at sikre levering af tjenesten på vores vegne, til at udføre service-relaterede tjenester eller at hjælpe os med at analysere, hvordan vores service bliver brugt. Databehandler vil have adgang til dine personlige oplysninger men kun til at udføre opgaver på vores vegne og Databehandler er derfor forpligtet til ikke at videregive eller bruge det til andre formål. Der vil altid blive udarbejdet en databehandleraftale, der sikrer beskyttelsen af dine personlige oplysninger.

 

Kommunikation

 

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsføring eller reklamemateriale og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig. Nyhedsbreve kan du fravælge i bunden af nyhedsbrevet, anden kommunikation kan fravælges ved at rette henvendelse til rehaps.

 

Lovmæssige forpligtelser

 

rehaps kan blive pålagt at videregive persondata til tredjeparter og myndigheder. For eksempel, hvis det er nødvendigt som følge af lovbestemt forpligtelse eller for at opfylde en lovmæssig forpligtelse.

 

Opbevaringsperiode

 

rehaps opbevarer kun personoplysninger om vores brugere, så længe vi har behov for at varetage de aftalte services. Opbevaring sker ift. reglerne om bogføring, hvor minimumsperioden for opbevaring efter bogføringsloven er p.t. løbende kalenderår og 5 år.

 

Sikkerhed og ansvarsfraskrivelse

 

rehaps har en høj standard for datasikkerhed, men desværre er det ikke muligt at garantere en fuldstændig sikkerhed for data, der formidles til, fra og via rehaps. Når data sendes og opbevares elektronisk, opstår der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data. rehaps fralægger sig ethvert ansvar for eventuelle brist i datasikkerheden.

 

Links til andre hjemmesider

 

rehaps website kan indeholde henvisninger til andre websteder og samarbejdspartnere. rehaps deler som udgangspunkt ikke dine personlige oplysninger med disse og kan ikke stilles til ansvar for disses politik med hensyn til beskyttelse af kunders identitet. rehaps opfordrer dig til at læse de pågældende websteders politik med hensyn til beskyttelse af persondata.

 

Rettigheder og kontakt

 

Du kan til enhver tid kontakte rehaps og få indsigt i de personoplysninger, der behandles om dig af rehaps. Herved kan du også kræve at eventuelt forkerte eller mangelfulde persondetaljer opdateres. Du har også mulighed for at kræve, at dine personoplysninger bliver slettet, at rehaps begrænser behandlingen af dine personoplysninger, eller du kan gøre indsigelse mod rehaps behandling af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at kontakte rehaps på mail@rehaps.dk.

 

 

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

rehaps
Lundhøjgård, Åvej 15
4171 Glumsø
Tlf. 53 61 09 19
E-mail: mail@rehaps.dk

 

Senest opdateret 01.01.2020