Om rehaps

 

Nye ejere til brugte hjælpemidler – det er rehaps i en nøddeskal. Uden at det koster en bondegård vel at mærke.”

 

rehaps er en dansk virksomhed, grundlagt af ergoterapeuten Heidi Sigvardt efter et halvt livs glæder og frustrationer i hjælpemiddelbranchen.

 

”Alt for meget udstyr samler støv rundt omkring, fordi brugeren har fået nyt i takt med ændrede behov. Det gamle kan være så godt som nyt, men skal bare formidles videre i de rette hænder.

 

I en grøn verden handler det i bund og grund om rotation – bæredygtighed er også at gøre det enkelt og trygt at købe og sælge sine hjælpemidler brugt.”

 

rehaps fungerer ligesom de kendte portaler. Men vi er specialister i hjælpemidler og bestræber os på at gøre alt præcist og gennemskueligt. I tilgift bliver besparelsen i forhold til at købe nyt temmelig tydelig.

 

                              

Visionen bag

 

Alle kan få behov for et hjælpemiddel, og derfor vil vi gerne udbrede kendskabet til de mange muligheder, der findes inden for hjælpemidler og velfærdsteknologier.

 

Ved at samle salget af brugte privatkøbte hjælpemidler ét sted, skaber vi overblik og økonomisk råderum over udbuddet af det brugte udstyr. Men vi vil mere end det, og derfor inviterer vi også forhandlere af hjælpemidler til at sælge deres brugte -og demomodeller på rehaps, udstyr som ellers ville være vanskeligt tilgængeligt for private kunder.

 

Vi arbejder på at skabe bæredygtighed med fokus på muligheder og værdi for mennesker og samfund.

 

 

Læs arktikler om rehaps arbejde med grøn omstilling

 

Iværksætteri: Onlineplatform vil hjælpe kommuner med grøn omstilling

 

Ny digital platform skal sikre, at kørestole og andre hjælpemidler bliver genbrugt

 

Genbrug af hjælpemidler er den nye trend