Mobilitet og forflytning Ganghjælpemidler Rollatorer Carl Oscar gangrollator med underarmsstøtter

Carl Oscar gangrollator med underarmsstøtter

Indrykket d. 16/04-2024 15:15

Solid funktionel høj gangrollator med underarmsstøtter, som er en fantastisk hjælp til støtte på gåture eller i hjemmet, for at holde dig oprejst i en ergonomisk korrekt stilling, så du derved får optimal aflastning.
Fungere godt både ude og inde. Og med de gode lufthjul gør det den til en behagelig oplevelse at gå i alle former for terræn. Selv har jeg gået med den både i skov, på brosten, småsten, små grusbelagte stier og asfalt.
Der er et godt sæde og man sidder fint til en pause på turen. Og jeg kan oplyse, at det faste sæde også kan transportere en bakke mad og drikkevarer, hvis man er på restaurant, sygehus eller andet + at der kan stå en alm. indkøbskurv, når man er ude og handle, så man ikke behøver bukke sig under indkøbet.
Derudover kan der medfølge den kurv som ses på fotos. Det er ikke den originale, men den fungerer superfint.
Rollatoren kan desuden klappes nemt sammen, så den kan stilles væk derhjemme, eller transporteres i bil. I en lille bil som Hyundai i10 og Kia Picanto, har det ikke været noget problem for mig at transportere den. Ovenikøbet kun med det ene bagsæde lagt ned, så der stadig kan sidde én person på bagsædet.
Den er som skrevet brugt, og derved er der selvsagt også naturlig brugsspor.
Hjulene trænger nok til lidt luft, da den har stået ubrugt siden efteråret 2023, men det kan nemt klares med en ganske almindelig cykelpumpe.
Håndbremserne virker upåklageligt.

Mål:
Jeg måler selv 170 cm og lige nu er den indstillet perfekt til mig.
Diverse mål på rollatoren og des mange muligheder for indstillinger kan ses under fotos.

Vil lige nævne at den selvfølgelig er CE mærket som medicinsk udstyr også.

Prisen er til forhandling, så byd endelig.


Varens stand: God men brugt
Sted: 4200 Slagelse
Sælgers pris: 2.500 kr.
Sælger: Privat

Pris: 2.500 kr.
Fakta om produktet
Udviklet til børn: Nej
Udviklet til udendørs brug: Ja og indendørs
Type/model: Carl Oscar gangrollator med underarmsstøtter
Farve: Rød metallic

Stil spørgsmål til sælger


Randi Dahl 22/04-2024 kl. 10:47

Hej - vi er meget interesserede. Jeg vil nok mene, at prisen er til den meget høje side for en brugt albuerollator og vil gerne ned mod de 1500.
Min mand fik faktisk en der ligner din på en prik efter seneste rygoperation, men han fik det så godt, at han ikke brugte den og gav den tilbage i håb om at den ville gavne andre. Nu har han så alligevel brug for den igen. Men nu ville kommunen kun bevillige den almindelige rollator, såhh derfor denne kontakt. Vi bor i Ry ved Silkeborg, har ingen bil, men skal til fødselsdagsfest med overnatning i begyndelsen af maj, i Slagelse. Mon du vil være villig til at holde på din Carl Oscar til vi kan ses ved den lejlighed?

Sælger 23/04-2024 kl. 09:10

Hej Randi.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf: *, så er jeg sikker på vi nok skal finde en løsning sammen 😉

Mvh. Belinda