Mobilitet og forflytning Kørestole og ramper Manuelle kørestole Letvægts kørestol i aluminium med kraftige 24" hjul.

Letvægts kørestol i aluminium med kraftige 24" hjul.

Indrykket d. 09/06-2020 07:02

Demomodel af den populære Dolphin letvægts kørestol. Kørestolen er 6 måneder gammel og har været brugt som demo model - derfor sælges den til en skarp pris, så her er der mulighed for at gøre en rigtig god handel.

Dolphin kørestolen er bygget på en kraftig, letvægts aluminiumsramme og udstyret med store 24" drivhjul med massive punktérfri dæk. Kørestolen er i den mest populære sædebredde på 44 cm.

Der medfølger kraftige benstøtter, som nemt reguleres til den korrekte længde med den lille skrue. Benstøtterne frigøres med det lille håndtag, så kan de svinges ud til siden, hvilket gør ind- og udstigning nem og behagelig.

Kørestolen er forsynet med rigtigt mange reguleringsmuligheder. Så du kan indstille siddehøjden, højden på armlænene og siddedybden på sædet. Herudover er det nemt at justere dybden af sædet i intervallet 42-48 cm. og siddehøjden kan også reguleres fra 45-52,5 cm.

De kraftige armlæn er nemme at justere i højden, så de giver god støtte og føles behagelige. Armlænene kan også klappes helt op, så det er nemmere at stige af- og på kørestolen, eksempelvis fra en seng.


Varens stand: Demo
Sted: 2100 København Ø
Sælgers pris: 2.850 kr.
Sælger: Erhverv
Nypris: 4.295 kr.
Du sparer: 1.445 kr.

Pris: 2.850 kr. Køb nu
Fakta om produktet

Spørgsmål?

Du kan herunder stille dine spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om eller vil spørge om på produktet.