Service og reparation

Når du vælger en leverandør, der har erfaring med at udføre service, tilpasning og reparation af hjælpemidler er du sikker på, at dit hjælpemiddel, er i de bedste hænder.

Når du selv køber et hjælpemiddel, står du også selv for, at få udført service og eftersyn på hjælpemidlet. Visse hjælpemidler kræver mere teknisk vedligeholdelse end andre.

Jo mere ”teknik” der er på dit hjælpemiddel, jo mere nødvendigt er det, at du får fat i en fagmand, når det skal serviceres, tilpasses eller repareres.

 

Find din fagmand på rehaps

Teknikere som reparerer og opsætter hjælpemidler er ofte ansat i virksomheder, som producerer eller sælger hjælpemidler.

Men der findes også uafhængige servicevirksomheder, som er specialiseret indenfor service og reparationer af hjælpemidler uanset fabrikat.

rehaps gøre det nemt at finde en tekniker når behovet opstår. Du kan her på siden finde forskellige firmaer, som tilbyder reparation, service og tilpasning af dit hjælpemiddel.

Du skal blot trykke køb på annoncen for at komme i kontakt med det firma eller den tekniker, der udbyder ydelsen. Sammen kan I efterfølgende aftale den endelige opgave, pris og tidspunkt osv.