Service og reparation

Når du vælger en leverandør, der har erfaring med at udføre service, tilpasning og reparation af hjælpemidler er du sikker på, at dit hjælpemiddel, er i de bedste hænder.

Når du anskaffer dig et privatkøbt hjælpemiddel, står du også selv for, at der bliver udført service og eftersyn på hjælpemidlet. Nogle hjælpemidler kræver mere teknisk vedligeholdelse end andre og jo mere ”teknik” der er på dit hjælpemiddel, jo mere nødvendigt er det, at du får fat i en fagmand, når det skal serviceres, tilpasses eller repareres.

 

Fagfolk inden for hjælpemiddelbranchen er teknikere, der er ansat i de virksomheder som producerer og/eller sælger hjælpemidler men der findes også uafhængige servicevirksomheder, der er specialiseret indenfor service og reparationer af hjælpemidler uanset fabrikat.

For at gøre det nemt at finde en tekniker når behovet opstår, kan du her i kategorien finde forskellige typer ydelser som reparation, service og tilpasning af dit hjælpemiddel.

 

Når du trykker køb på en af ydelserne, kommer du i kontakt med det firma eller den tekniker, der udbyder ydelsen. Herefter kan I sammen aftale den endelige opgave, pris og tidspunkt osv.