Opsætning og nedtagning

Forskellige typer af hjælpemidler kræver montage eller opsætning, som det også kaldes. Opsætning arrangeres som ofte med leverandøren af hjælpemidlet - i forbindelse med at man køber det.

Når et fastmonteret hjælpemiddel ikke længere bruges og derfor skal tages ned anbefales det at benytte fagfolk til at nedtagning.

Når du benytter fagfolk med viden og kendskab til hjælpemidler er du med til at sikre, at hjælpemidlet nemmest muligt kan genopsættes, hvis det sælges videre til en ny bruger.

Ligeledes - køber man et brugt hjælpemiddel, som kræver montage typisk hjælpemidler som loftlifte, stolelifte, platformslifte, liftelevator, visse typer af kørestolsramper, automatiske døråbnere m.fl. anbefales det også altid at benytte sig af fagkyndige montører. Ved montage af personlifte er der sikkerhedskrav, som skal overholdes.

Det kan give en stor økonomisk besparelse at købe en brugt personlifte som stolelifte, loftlifte osv. også selvom der til genopsætningen skal bruges nye monteringsdele.

 

Her på siden finder du annoncer fra firmaer, der alle udbyder såvel opsætning som nedtagning af diverse hjælpemidler.

Ønsker du at købe en af de tilbudte ydelser, skal du trykke KØB NU inde på annoncen og straks får du oplyst kontaktinformationer til firmaet bag annoncen. Du modtager ligeledes en mail med kontaktinformationerne.

Du kan nu kontakte firmaet og aftale den eksakte opgave der skal udføres samt aftale, tid, sted osv.