Indkøbstrolley og indkøbstasker på hjul adskiller sig ved at indkøbstasker på hjul, som regel kan pakkes helt sammen og nemt medbringes i taske. De store indkøbstrolleys kan som regel også klappes sammen, men det er for minimere den opbevaringsplads, den optager i hjemmet, eller så den nemmere kan tages med i bilen.

Indkøbstrolley

Det er vigtigt at holde sig aktiv hele livet, og hvorfor ikke benytte indkøbsturen til at indgå i regnskabet over antal daglige skridt.

Til at bringe indkøbene hjem findes mange smarte løsninger på hjul. At efter dit behov for støtte, kan du vælge imellem en indkøbsvogn i form af en indkøbstrolley eller en shopper i form af en rollator med ekstra god plads til indkøb.

Brugte rollatorer med ekstra plads til indkøb, finder du her: https://rehaps.dk/c/mobilitet-og-forflytning/ganghjaelpemidler/rollatorer

Indkøbsvogne eller indkøbstrolley som de også kaldes, er praktiske i dagligdagen til køb og andet, der skal fragtes fra A til B. Men til ferie- og udflugtsbrug er en indkøbstrolley også rigtig anvendelig. Vælg en model med 4 hjul, som man skubber foran sig. De kan være noget nemmere at manøvrere rundt med end en lille kuffert på hjul, men de er ikke blot nemmere at manøvrere med, de er også mere skånsomme for arme og skuldre.

Antal hjul

Indkøbsvogn findes ikke kun i mange modeller og farver, de findes også med 2, 3 eller 4 hjul.

De tohjulede indkøbsvogne er designet til at trække efter sig og de har en støttebøjle, der gør, at de kan stå oprejst uden støtte.

Shopper med tre hjul på hver side, er en særlig udformning som fortrinsvis er beregnet til at komme op ad trapper med. De er en stor hjælp; i stedet for at bære de tunge indkøbsposer op, kan man lade shopperen klare det for sig, da hjulene så at sige klatrer op ad trapperne.

De firhjulede modeller som er beskrevet ovenfor, er nemmest at skubbe foran sig.

Du kan vælge en indkøbstrolley med sæde, hvis du har brug for hvil på din tur, eller har du brug for, at trolleyen kan hægtes bag på en cykel, findes der også modeller, som er velegnet til det.

Indretning af selve taskedelen varierer fra et stort rum til rumopdelte tasker. Vælger du en taske med termorum, er indkøbsvognen også praktisk til en skovtur, hvor du kan holde maden enten varm eller kold.